fbpx

Explained: Light Language | The Holy Crap Podcast

Show Notes

Vi är tillbaka med ett Explained-avsnitt där vi djupdyker i ett spirituellt ämne som vi är extra nyfikna på. Den här gången är det Light Language, det universuella ljusspråket som står i centrum och vi har energiterapeuten Mia Kafkios med oss som förklarar vad det är och hur det funkar.

Light language är ett universiellt språk som vi alla har inom oss och som finns i cellerna i vår mänskliga biologi. Ljusspråket innehåller koder och frekvenser som aktiverar kärnan av vem du är bortom tid och rum och kan användas både för dig själv och för att väcka potentialen hos andra.

Vill du aktivera ditt Light Language? I vår nya minikurs ”Aktivera ditt Light Language” guidar Mia dig fram till att du ska få börja prata och kommunicera ditt ljusspråk. Läs mer om kursen här.

Om Mia Kafkios:
Mia har arbetat i över 27 år med att hjälpa själar att läka samt att nå sin högsta potential genom sitt arbete som energiterapeut, healer, kanaliserare, coach och lärare. Hon började prata ljusspråk när hon var 5-6 år, men när hon upptäckte att ingen förstod henne stängde hon ner för ljusspråket. Många år senare kom ljusspråket tillbaka, och nu har hon hjälpt själar i ett flertal år att aktivera sina ljuskoder och sitt universella språk.

LOVE AND LIGHT